dimarts, 21 d’agost del 2018

Pasta amb beixamel de formatge i xampinyons Portobello

Bon dia a totthom. A tornat la calor, ara, per a mi és mes suportable ja que em trobo de vacances, estic fent trencaclosques, que és una cosa que m'encanta i cuinant bastant, descansant i gaudint del temps lliure, que bé s'esta de vacances !!!

Hi ha un programa de cuina que em fascina, La cuina de Rachel khoo.
L'altre dia va fer un plat semblant al que ara us presento.


Ingrdients

-500 grams de pasta molt gruixuda.
-300 ml de llet
--mantega
-farina
-nou moscada mòlta
-sal
-pebre
-150 grams de formatge gruyere ratllat, o parmesà
-200 grams de xampinyons portobello
-mitja ceba
-1 fulla de llorer

Posem a bullir la pasta amb una mica de sal un cop cuita la posem en un colador per escórrer-la i la passem per aigua freda.
Col·loquem la pasta en motlles individuals, o en un motlle grans, de peu, com a la foto.

Fem una beixamel, però li donarem un toc diferent.
Posem en un cassó un bon tros de mantega, uns 50 grams, quan aquest dissolta afegirem la farina i li donarem una voltes perquè la farina agafi una mica de color, anem afegint la llet i batent, fiquem dins la  ceba, sal, pebre, una fulla de llorer inou moscada.
Retirem la ceba i el llorer i afegim  la meitat del formatge ratllat, batem bé, ens ha de quedar una beixamel suau una mica espessa, però no pastosa.

Retirem del foc,i aboquem sobre de la pasta.
Per últim posem els bolets laminats sobre de la pasta i la resta del formatge, el posem a gratinar al forn.
A punt per servir.
Deliciós !!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.