dimarts, 29 d’abril del 2014

Pastís aniversari del Martí + pastís de xuxes

El dia 20 d'abril el Martí va complir 12 anys.
Sempre els agrada celebrar -ho a l'escola amb els professors i companys. Aquest any era Diumenge de Pasqua i aquí en Catalunya també és festa el Dilluns. Per Nosaltres és una festa molt dolça per que aquest dia es mengen les típiques mones de pasqua, que regalen els padrins als seus fillols, amb figures de xocolata. Els nens de casa no han tingut  molta sort, perquè han estat pocs anys els han rebut les mones, jo juraria que 3, i el gran 2 i de veritat que ho sento per ells perquè els agraden molt, aquests padrins no han estat a l'alçada, gens generosos,  no hi ha res més bonic que obsequiar un nen aquest dia i veure l'alegria a la seva cara, encara que sigui amb un ou de xocolata .
Dit el que he dit a manera reinvidicativa, el que vull dir a continuació és que a part del pastís que vam portar al càmping aquest és el que Martí va portar a l'escola, juntament amb un pastís de Xuxes.  doncs com ens imaginàvem que tothom tornaria a l'escola a tope de mona i de xocolata vam decidir portar aquest pastís 1 setmana més tard.
Feliç aniversari Martí guapo!


Entre els dos bescuits he posat una capa de xocolata al 70% que he barrejat amb nata líquida 35%, també per a la cobertura i finalment boles de cereals amb xocolata.



Per envoltar el pastís havia pensat en diverses opcions, però al final em vaig decidir per unes galetes de vainilla a què Aniol i jo els vam donar personalitat fent-lis uns ullets i un somriure.
El pastís consta de 2 bescuits amb la recepta bàsica,envoltat de galetes.


Gràcies Aniol per la teva ajuda i col·laboració batent tots els ingredients, ets el meu ajudant favorit,.

http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2013/12/galetes-de-nadal-sense-foto.html

http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2014/04/pastis-mona-aniversari-del-marti.html















1 comentari:

  1. Una tarta genial para el cumple del Martí, que estos seguro disfrutasteis todos muchos¡
    Peto

    ResponElimina

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.