dimarts, 29 d’abril de 2014

Pastís de formatge amb cobertura de xocolata

És molt dicil entre tantes receptes que hi ha als llibres, als Blocs dels que sóc seguidora triar una.
Aquest és molt fàcil fer, al forn ha pujat espectacularment i després a baixat, una mica però encara així ha quedat molt alt i molt bonic de color, encara que a la foto no s'aprecia perquè va cobert amb la xocolata.
La veritat és que vaig tenir els meus dubtes sobre si posar la xocolata o no ... pensava que potser faria malbé el pastís, però al final m'he dit ... vinga que segur que combina molt bé...., i crec que ha estat així, jo no ho he provat perquè ho he regalat, pèro seus destinataris m'han dit que estava bonissim .... visca!

Ingredients.

Per el Pastís

-600 Grams de formatge tipus Philadelphia
-2 Iogurts naturals o grecs
-1 Mesura de iogurt de nata
-1 Mesura de iogurt de llet
-4 ous
-2 Mesures de iogurt de farina de rebosteria
-2 Mesures de iogurt de sucre
-1 Sobre de llevat en pols
-Ratlladura de pell de llimona o taronja. En aquest Llimona

Per a la cobertura

-100 Grams de xocolata 70%
-100 Ml de nata liquida 35%


Batem els 4 ous.
Els afegim a la resta d'ingredients del pastís i la ratlladura de llimona o taronja i ho batem tot amb la batedora .
Que ens quedi una massa fina.
Ho posem en un motlle amb paper especial i ho posem al forn calent a 175 graus, més o menys uns 80 minuts.
Quan acabi la cocció no ho retirem de seguida del forn, el deixem dins uns 10 minuts amb el forn apagat i després uns altres 10 amb el forn obert.

Quan tinguem ja el pastís fred del tot, millor d'un dia per l'altre li posarem la capa de xocolata.
Posem a escalfar la nata i quan comenci a bullir li posem la xocolata ho batem molt de pressa fins que ens quedi totalment fos, deixem que es refredi uns minuts i ho posem per sobre del pastís.

Aquesta recepta l'he trobat al bloc Bocados de cielo que us recomano doneu un cop d'ull perquè receptes molt interessants.