diumenge, 3 de juliol de 2016

Pastís de préssec

La calor ha arribat amb força, tot i que per sort, crec, encara no hem arribat els nivells de calor humit que teniem ja per aquestes dates l'any passat, ni falta que ens fa !!!
Encara no he pensat en les vacances que arribaran a mitjans d'Agost!
Com avui han començat les meves estimades i necessaries rebaixes ja tinc el xip posat en anar de compres, per que mes que renovar el vestuari el que m'agrada és ampliar-lo, de coses pràctiques i boniques.


Encara no havia decidit que postres farà aquest cap de setmana, amb la calor que fa prefereixo fer coses amb fruites, postres mes suaus.
Ja sabeu que sóc una fanàtica de les postres amb fruites.





Aquesta recepta és del bloc Dulces Bocados



Per a la base

-90 Grams. d'ametlla en pols
-25 Grams de sucre
-30 Grams de sucre moreno
-30 Grams de mantega


Per al farciment

-100 Grams. de sucre (al gust)
-2 ous
-75 Grams de mantega
-55 Grams de Maizena
-1 Culleradeta de Llevat en pols
-90 ml de llet tèbia
-ralladura de pell de llimona
-8 préssecs de vinya


En un bol barregem tots els ingredients de la base fins que estiguin ben lligats, amb aquesta massa fem una base en el motlle.

Pelem treiem l'os i trossejem els préssecs.Reservem.

En un bol posem els ous batuts, la ratlladura de pell de llimona i el sucre.
Batem bé i afegim la mantega, que ha d'estar a temperatura ambient i la llet una mica calenta.
Tamisem la farina i llevat i l'afegim a la massa, barregem tot molt bé.
Posem a sobre de la base i repartim per sobre els préssecs que havíem tallat, els empenyem una mica que quedin una mica coberts.

Introduïm al forn calent a 180 graus uns uns 45 minuts.

Aquest tipus de pastís és més bo si ho deixem refredar del tot, o millor encara fer-ho d'un dia per l'altre
A gaudir de la calor i del sol!!!