dilluns, 5 de desembre de 2016

Osssobucos a la Milanesa

Encara que jo no mengo carn, i intento que els de casa mengin poca... i somio amb el dia que ni ells ni ningú mengin però mentre ells s'ho pensen si que la cuino.

Aquesta recepta sempre queda bé, és molt fàcil i es pot fer amb unes hores d'antelació.

Desitjo que estigueu gaudint d'aquests dies de festa.. de algun pont ..en bona companyia i que us divertiu molt!!!


Ingredients.

-6 Peces de Ossobuco
-1 porro
-2 pastanagues
-1 ceba
-2 Grans d'all
-1 Branca d'api
-2 Tomàquets madurs
-1 got de vi blanc
-farina
-sal
-Pebre
-oli d'oliva
-caldo de carn. opcional


Salpebrem la carn, la enfarinem i la fregim en oli calent, només l'anem a segellar, així que la fregim poc.
Reservem.
En el mateix oli sofregim totes les verdures i els tomàquets tallats tot a trossets petits, quan ja estiguin ben passats afegirem el vi i el deixarem reduir, en aquest punt podem triturar amb la batedora elèctrica, jo no ho faig per que amb la llarga cocció ja queda tot amb una textura estupenda.
Quan el vi hagi reduït a la meitat el posem tot en una cassola gran.
Ho deixem coure tapat mes o menys uns 90 minuts.
Si se'ns queda sec li anem afegint brou de carn o aigua.
Queda deliciós, acompanyat d'arròs al vapor o alguna verdura saltada.