dilluns, 20 de febrer de 2017

Galetes de farina de civada, panses i xocolata





L'altre dia vaig anar a comprar llegums a Casa Ruiz i vaig veure que tenien, entre altres, farina de civada.
Vaig pensar que podia comprar i fer una galetes...
La veritat es que van quedar bonisimes, els van agradar molt, sobretot a l'Aniol que insisitia en què tenien... melmelada?
Com a casa Ruiz tenen farines de tota mena vaig a provar fer tot tipus de galetes, i ja us anire explicant.......
Feliç setmana!!!

Ingredients

-225 Grams de farina de civada 
-125 Grams de mantega 
-80 Grams de sucre panela
-pasta de vainilla
-1 ou 
 -panses de corinto

-Gotes de xocolata


La mantega ha d'estar, com sempre que fem galetes a temperatura ambient
La batem  amb un batedor manual fins que ens quedi com una pomada
Li anem afegint el sucre i seguidament la vainilla
Afegim l'ou sense deixar de batrei per últim poc a poc la farinaanem posant farina i batentno posem més farina fins que no estigui integrada l'anterior, finalment  afegimles panses.
Quan tinguem la massa feta la emboliquem en paper film i la fiquem a la nevera mínim un parell d'hores però es pot deixar d'un dia per l'altre.


Per treballar la massa de galetes ha d'estar freda i dura, si no s'enganxa a les mans.

Així que fem les galetes que ens caben en una safata de forn i la resta ho tornem a posar a la nevera fins al moment d'enfornar. 


Fem boles i les aplanem una mica, i abans de ficar-les al forn i posem  una gota de xocolata a sobre.
Enfornem a 180 graus uns 12 minuts.