dilluns, 6 de febrer de 2017

Muffins clàssics amb gotes de xocolata

Aquests són els clàssics Muffins americans, fàcils, molt fàcils de fer, amb ingredients que segur tenim a casa.
Els he vist al blog d'Alma Obregon.Objetivo: cupcake perfecto

Com tenia una caixa de fulles de xocolata les he posat a sobre i als altres els he posat una gota de xocolata blanca.
Vaig fer Muffins grans i amb la massa que em va sobrar vaig fer mini muffins.
Feliç setmana a tots !!

 Ingredients.

-300 Grams de farina
-200 Grams de sucre blanc
-125 G de mantega
- 2 ous
- 250 ml de llet
-1 Culleradeta de bicarbonat sòdic
-1 Culleradeta de llevat en pols
-1 Culleradeta d'extracte de vainilla
-gotes de xocolata

Encenem el forn, a 180 graus.
Barrejarem els ingredients secs en un bol i els humits en un altre, així que barregem el sucre amb la farina, el llevat i el bicarbonat.
Fonem la mantega i la batem amb els ous, la vainilla i la llet, i ho barregem amb els ingredients de l'altre bol,

Quan ho tinguem tot ben barrejat posem també les gotes de xocolata, ho barregem tot bé
Repartim la massa en els motlles de Muffins o magdalenes fins omplir-les del tot.
Aquesta massa permet omplir molt els motlles per que no creix com les magdalenes, veureu que creixen a mitja cocció i en forma de montanya.
No obriu el forn durant la cocció !!!

Posem al forn a 180 graus 25 minuts.