dilluns, 6 de febrer de 2017

Patates farcides de bacallà


Aquests caps de setmana de Febrer els tinc d'allò més ocupats.
S'acosta el Carrnaval ia l'escola dels meus fills tenim una comparasa a la Rua del Barri.
Aquest any m'he apuntat a la comissió i cal fer un munt de disfresses, són fàcils, però són moltes.
Per sort hi ha un bon equip!
Quines ganes tinc que arribi el dia !!

Pensava l'altre dia que sempre faig patates farcides amb carn, així que com tenia bacallà per dessalar aquesta vegada les faria amb bacallà.
Vaig fer moltes i ens les vam menjar totes, al migdia i per sopar, així dóna gust posar-se a cuinar!

Ingredients.

-Patates
-Bacallà dessalat
-ajos tendres
-ceba
-pebrot verd
-nata liquida
-all i oli
-sal
-Pebre
-oli d'oliva
-julivert

Netegem bé les patates, les cobrim d'aigua i les posem a bullir, amb una mica de sal.
Quan ja estiguin cuites les tallem per la meitat, amb una cullera traiem part de la patata de tal manera que quedi un buit gran però que no se'ns trenquin.
Piquem els alls tendres la ceba i el pebrot.
En una paella amb una mica d'oli els sofregim.
Barregem la patata que havíem retirat, amb el bacallà cru, julivert i una mica de nata, que ens quedi una consistència molt espessa
El batem amb el batedor elèctric, i per últim hi afegim el sofregit, sal i pebre.
Omplim les patates i posem una capa de allioli a sobre. Gratinem.
He posat el bacallà cru per que amb la calor del forn ja queda bé, ha pensat que si ho passava per la paella quedaria sec.