dilluns, 11 de desembre del 2017

Mandonguilles amb mozzarella

Aquesta recepta l'havia fet amb un altre tipus de formatge, a l'Aniol li va agradar molt i em va demanar que la tornés fer.
Important fer la recepta amb carn acabada de picar, a la teva carniceria de confiança, així us assegureu que quedaran perfectes, seran bones de gust i de qualitat.


Ingredients.

-300 Grams de carn picada de vedella
-300 Grams de carn picada de porc
-1 Rovell d'ou
-1 Cullerada de pa ratllat
-10-12 Tomàquets madurs
-Mozzarella-sal
-Pebre
-julivert fresc
-orenga
-farina
-oli d'oliva


Escaldem pelem i traiem les llavors als tomàquets, els trossegem, els posem en una paella amb una mica d'oli i deixem que es vagi fent la nostra salsa.

Barregem la carn amb el rovell d'ou, una mica de sal, pebre, julivert picat i pa ratllat.
Fem unes boles posant en el centre mozzarella, fem una bola amb la carn que ens quedi ben tancat el formatge, que no surti al fregir
Arrebossem en farina i fregim en oli calent.

Quan ja tinguem feta la salsa de tomàquet la posem en una cassola amb les mandonguilles, rectifiquem de sal i posem una mica de orenga i julivert picat, els donem unes voltes que ens quedin ben barrejades amb les salsa.
A taula!!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.