dilluns, 9 de juliol del 2018

Gazpatxo amb cireres


Avui un altre clàssic de l'estiu però amb una ingredient diferent, les cireres.
He de confessar que no m'agrada gens el gaspatxo en totes les seves formes i receptes. No m'agrada gens el tomàquet cru i menys el cogombre.
Però a casa tinc a dos que si que els agrada i agraeixen aquest tipus d'entrants tan lleugers i refrescants.

Ingredients.

-1 quilo de tomàquets madurs
-1 cogombre
-mig pebrot vermell
-2 grans d'all
-1 ceba tendra
-200 grams de cireres
-oli d'oliva
-vinagre blanc
-sal
 -pernil ibèric
-ou dur


Posem aigua a bullir en un pot i escaldem els tomàquets, els pelem i els traiem les llavors.
Pelem el cogombre i la ceba, pelem i traiem la part central de l'all, i el pebrot el pelem i li traiem les llavors, traiem l'os a les cireres.
Ho posem tot al batedor, afegim un bon raig d'oli, un altre de vinagre, sal i una mica d'aigua, segons la consisitencia després afegirem mes.
Ho batem tot i després ho colem en el xinès, que ens quedi un gaspatxo ben suau.
Ho servim amb una mica de pernil, cireres i ou dur picats.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.