dilluns, 9 de juliol del 2018

Pastís de formatge amb fruits vermells



Avui és el meu aniversari. Sóc de les que no els importa fer anys, de veritat, sempre penso: Lucia has arribat fins aquí, a dia d'avui tens salut i gaudeixes dels bons moments.

Així que avui toca celebrar la vida, encara que en realitat ho vam celebrar ahir Diumenge

Aquest any el meu pastís ha estat aquest de formatge, amb fruits vermells i  xocolata voltant

Ingredients

Per a la base

-150 grams de galetes maria o digestive
-100 grams de mantega


-300 grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-3 iogurts Grecs
-150 grams de sucre
-3 ous
-ratlladura de pell de llimona
-2 cullerades de maizena


Per decorar

-Xocolata postres
-nata liquida
-fruits vermells. Nabius i gerds




Preparem la base.

Fonem la mantega, triturem les galetes, ho barregem i fem una base al fons del motlle.
Ho deixem reposar a la nevera.
En un bol barregem el formatge amb els iogurts, els rovells d'ou, la maizena, el sucre i la ratlladura de pell de llimona, ho batem bé.
En un altre bol muntem les clares a punt de neu amb un a mica de sal.
A poc a poc barregem les clares amb la resta d'ingredients.
Posem a sobre de la base que havíem reservat.
Introduïm al forn calent a 170 graus 50 minuts.

Un cop acabada la cocció deixem que es refredi dins el forn apagat.

Desfem la xocolata amb una mica de nata liquida calenta i pinzellem el pastis en tot el seu contorn.
Decorem amb les fruites vermelles.

El guardem a la nevera.

Aquest pastís cal fer-ho amb moltes hores d'antelació, potser un dia.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.