dimecres, 4 de juliol del 2018

amanida de cols

  • del progrma cuines






  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
    250 g de col verda
    250 g de col llombarda
    4 pastanagues
    1 poma granny smith
    1 ceba tendra
    1 grapat de nous de macadàmia
    1 grapat de llavors de carbassa
    1 cullerada de mostassa de Dijon
    1 cullerada de sèsam torrat
    1 llimona
    oli d'oliva verge extra
    vinagre de poma
    cibulet

  1. Tallem les cols a la juliana.
  2. Escaldem la col verda i, seguidament, en tallem la cocció posant-la en un bol en aigua i gel. Un cop freda, la posem, escorreguda, en un bol gros. Fem la mateixa operació amb la col llombarda.
  3. Pelem i tallem les pastanagues. N'hem de fer tires llargues i fines. Les afegim al bol de la col.
  4. Rentem i tallem la poma, a làmines ben fines, que afegim al bol de la col.
  5. Tallem la ceba tendra a la juliana i la posem dins un bol amb aigua, perquè perdi la fortor.
  6. En un altre bol, hi fem una vinagreta amb força oli OVE, un raig de vinagre de poma, una cullerada de mostassa de Dijon i el suc d'una llimona. Ho barregem amb les varetes fins que ens emulsioni.
  7. Piquem, en un morter, un grapat de nous de macadàmia.
  8. Escorrem la ceba i l'afegim al bol on tenim els vegetals.
  9. Ho servim amb la vinagreta, la picada de nous, un grapat de llavors de carbassa i una cullerada de llavors de sèsam torrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.