dimecres, 5 de novembre de 2014

Pasta, verdures y salsitxes....ha arribat la tardor a Barcelona

A casa al migdia hi ha molta vida ... moltes boques per alimentar ..
..per que arriben de la feina, de la universitat i de l'escola
..i volen menjar.
Intentem fer una dieta sana, mediterrània, molta verdura fruita, llegums i poca carn vermella.
El menú d'avui ha estat complet, verdura, carn de porc i pasta ... gratinat amb formatge ... tot en un plat.


Ingredients.

-Salchichas o botifarres
-2 Pebrots verds
-1 Pebrot vermell
-1 albergínia
-1 carbassó
-pasta gruixuda
-formatge per gratinar (en aquesta recepta gouda semi i edam)
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre
-herbes provençals

Posem oli en una paella i sofregim les verdures, sempre començant per la que necessita més temps de cocció, jo no les volia fer molt, que quedés amb una textura forta.
He posat primer els pebrots, tallats grans, després la albergínia i per últim el carbassó que necessita poca cocció.
Tallem les salsitxes o botifarres i les passem amb la verdura, posem sal, pebre i hi afegim les herbes provençals, o les que més ens agradin
Coem la pasta, un cop cuita l'escorrem i després la ajuntem amb la verdura i les salsitxes.
Posem el formatge a sobre i gratinem.
En aquesta recepta no volia posar tomàquet perquè la meva intenció era menjar pasta amb verdura sense la textura ni el gust del tomàquet ... s'ho han menjat tot!

(Si hagués servit jo el menjar la veritat és que no la hauria gratinat, ho hauria fet al moment i just abans de servir li hagués ratllat una mica de formatge parmesà per sobre ...)



Us deixo unes fotos de l'alba que vaig fer des de la meva finestra, de dilluns dia 3 de novembre que va ploure molt a Barcelona, i és que ja ha arribat la Tardor ..
aquest any ha costat una mica