dissabte, 22 de novembre de 2014

Pastís de pastanaga amb cobertura

I segueixo amb les receptes típiques de Thanksgiving day,  l'avui toca pastís de pastanaga, i li posarem una cobertura de formatge amb gust de vainilla .... deliciós.
Aquesta recepta l'he tret del bloc del Miquel que fa unes receptes espectaculars, la diferència ha estat que jo he fet la meitat, no volia un tan gran, perquè també he estat fent galetes de vainilla .....


Per al pa de pessic.

-150 Grams de farina per bescuits
-100 Grams de sucre moreno
-125 Ml d'oli suau
-3 ous
-El Suc de mitja taronja
.El Suc de mitja llimona
-una mica de bicarbonat
-1/2 Culleradeta de llevat en pols
-100 Grams de pastanaga ratllada
-especies: canyella, nou moscada, gingebre
-100 Grams de nous picades


Per a la cobertura

-125 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-75 Grams de mantega
-30 Grams de sucre glas
-1 Culleradeta d'essència de vainilla


Barregem la farina, amb les espècies, el llevat, el bicarbonat i el sucre moreno.Reservem.
En un bol barregem els ous i l'oli, ho batem bé i afegim els sucs.
Afegim, sense deixar de batre, la pastanaga ratllada, la barreja de farina que havíem reservat i les nous picades, ho barregem tot bé i ho posem en un motlle per al forn.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 40-45 minuts.

Preparem la cobertura barrejant la mantega a temperatura ambient juntament amb el sucre, l'essència i el formatge, ho batem bé i després ho deixem reposar a la nevera.

Quan el pa de pessic sigui fred li posem la cobertura sobre ... i llest per portar a la taula ...