diumenge, 8 de febrer de 2015

Pa de pessic amb peres conference





Aquest pa de pessic és dels que no et pots menjar només un trosset perquè queda tan, tan saborós i tan suau de textura que vas menjant fins que s'acaba.
Ho vaig fer dues vegades seguides, en una sola amb peres, per cert que dos es van enfonsar per això a la foto no es veuen tots els cues de les peres, en la segona que vaig fer li vaig posar també poma.
Del Bloc Cup cakes a gogo

Ingredients.

110 Grams d'ametlla mòlta
-100 Grams de farina per bescuits
-3 ous
-125 Grmaos de mantega
-140 Grams de sucre moreno
-essència de vainilla
-sal
-1 Iogurt Grec, en aquesta ocasió li vaig posar un gust de coco
-4-5 Peres del tipus conference.
(A la recepta original també porta 40 grams de cacao pur)


En un bol fem una barreja amb la sal, la farina i l'ametlla mòlta.
Batem la mantega, que ha d'estar tova, amb el sucre fins a aconseguir una textura com una pomada.
Anem afegint els ous un a un, sense deixar de batre,, l'essència el iogurt i la barreja de les farina.
Posem la massa en un motlle per forn.
Pelem les peres i les posem en la massa, amb les cues cap a fora, la massa els quedarà a mitja pera, però un cop creixi la massa al forn pràcticament quedaran cobertes.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 50-55 minuts.

No cal treure-ho del forn de seguida, deixar-lo dins del forn apagat uns minuts i després amb la porta oberta per que aquest és un d'aquests bescuits que baixen molt ràpid.