dijous, 21 de maig de 2015

Estrella de full farcida de crema de cacao (llet, cacao, avellanes i sucre)

Aquesta recepta la hauriem posar el la carpeta de les receptes Super fàcils !!
L'he vist en diversos blocs de cuina i crec que el secret és fer bé els talls perquè ens quedi ben vistosa.
Li podem posar a sobre ametlla filetejada o granet, granet de crocant, encenalls de xocolata .... o simplement pintar-la amb ou batut.
L'he vist avui al bloc Cuinant, i com volia portar alguna cosa, com faig tots els Divendres, a les infermeres més guapes i mes simpàtiques que conec he pensat ... aquesta !!
Noies que ja vinc !!!


Com veureu he anat posant les fotos de tot el procés.
Crec que els ha agradat molt.

Ingredients.

-2 Làmines de massa de pasta de full
-Nutella, nocilla o alguna crema de cacau que ens agradi
-Ou

Podem fer la massa de pasta de full a casa, però aquesta és una recepta ràpida, així que la podem comprar feta, fresca o congelada.
Si la massa és rectangular, algunar marques la tenen amb aquesta Forna, tallem 2 cercles, si és rodona ja la tenim a punt.
Posem una de les massa, jo l'he estirat una mica perquè no quedés la pasta de full molt gruixut, però no cal estirar-la molt, a sobre d'un paper especial per a forn i damunt d'una safata, untem bé amb la crema de cacau intentant no apropar-nos molt a les vores, perquè quan la fiquem al forn no se'ns comenci a sortir i es cremi.
Posem l'altra base sobre, tallem tal com us vaig indicant en les fotos.
Primer fa un cercle entral, i després els talls que surten des de l'cercle cap a la punta.
Després fem una tirabuixó amb cada tros.
Pintem amb l'ou batut i ho posem al forn calent a 200 graus uns 18-20 minuts.
Que us ha semblat?
Queda super bonica, i si la crema de cacau que posem és la nostra preferida ... ens resultarà irresistible !!!