dijous, 21 de maig de 2015

Pastís de formatge amb nabius i cobertura de melmelada de gerds

El tema d'elaborar els pastissos de formatge és de no parar, les receptes són tantes que ja no sé quina és la que m'agrada més !!
Aquesta vegada he fet una que és la barreja de 2 o 3 que ja havia fet, no l'he provat, però crec que ha quedat molt bo, a més..la he fet per a una amiga amb tot el meu carinyo.

ingredients

-500 Grams de formatge crema
-2 Iogurts Grecs
-150 Grams de sucre
-ralladura de pell de llimona
-4 ous
-2 Cullerades de farina
-90 Ml de llet
-Nabius deshidratats
-Melmelada de gerds

Per a la base

-1 Paquet de galetes maria Daurada
-100 Gramos de mantega
-3 Cullerades de sucre
- Canyella en pols


Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa, el sucre i una mica de canyella.
Amb tot això fem una base en un motlle desmuntable o bé en un motlle amb paper especial.
Ho deixem reposar a la nevera perquè agafi consistència.
Mentre preparem la resta.
Barregem la llet amb la farina, que no ens quedin grumolls,batem els ous i en un bol ho barregem amb la resta d'ingredients amb la batedora elèctrica ens sera mes facil, si no ens agrada el gust de llimona també ho podem fer de taronja o amb un miqueta d'essència de vainilla.
Traiem de la nevera la base que havíem reservat i posem l'anterior barreja sobre
Li he volgut posar uns nabius que havia comprat deshidratats, encara que estan deshidratats no els he hagut de posar en remull per que no estan secs, tenen una textura perfecta, així que només els he arrebossat una mica en farina, perquè no es vagin a fons, i un cop tenia tota la massa en el motlle els he posat ben repartits.
Introduïm al forn calent a 18.grados uns 50 minuts.

Li he posat una mica de melmelada de gerds per sobre per donar-li color i potenciar el sabor.