Ja tenim aquí el rei, o la reina, del carnestoltesl
Ja teniu pensada la vostra disfressa? jo he estat cosint un ós panda, de Pandi, com diu el meu fill Aniol, crec que aquest any serà l'única disfressa de casa per que no anem a la rua del barri.
Aquestes galetes les vaig veure al blog d'Alma Obregón.
M'encanten totes les seves receptes, són fàcils i estan molt ben explicades.
Les vaig fer en dues versions, en dies diferents, unes més gruixudes i altres mes fines, que van quedar més cruixents.
Estan delicioses, i al tenir una part de cacau pur no queden excessivament dolçes.
Fàcils, molt, molt fàcils de fer.
Per la part blanca
-135 grams de farina de força
-90 grams de mantega
-80 grams de sucre blanc
-50 grams de sucre moreno
-1 ou
-1/2 culleradeta essència de toffe
-1/2 culleradeta de bicarbonat o llevat en pols
-un grapat de xips de xocolata
Per a la part de cacau
-115 grams de farina de força
-90 grams de mantega
-80 grams de sucre blanc
-50 grams sucre moreno
-1 ou
-2 cullerades de cacau pur en pols
-1/2 culleradeta de bicarbonat o llevat en pols
-un grapat de xips de xocolata
Preparem la part blanca barrejant la farina amb els dos tipus de sucre, el bicarbonat, l'essència, l'ou batut i la mantega a temperatura ambient, toveta però no desfeta.
Per últim afegirem els xips de xocolata.
Fem una bola i ho deixem reposar a la nevera.
Preparem la part de cacau exactament igual, en aquest cas afegint un ingredient més com és el cacau.
També fem una bola i ho deixem reposar a la nevera.
Podem fer-les directament sense deixar-les en la nevera, però amb la massa freda és molt més fàcil treballar.
Agafem un trosset de massa blanca i un trosset de massa de cacau i les posem juntes, fem una bola.
Posem un paper especial per a forn en una safata i col·loquem les boles ben separades, per que al forn la massa creix, i les aixafem una mica, amb la calor s'acaben de baixar elles mateixes!
Si les volem molt planes, com les vaig fer jo la segona vegada, hem de deixar la massa ben plana.
Introduïm en el forn calent a 190 graus uns 13 minuts, cal anar vigilant per que couen de seguida.
Podem canviar l'essència de toffe per una de vainilla o avellana.
Espectacular l'olor que deixen a casa quan estan dins del forn !!!
A gaudir molt del Carnestoltes !!!
Amb la massa més prima!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.