No hauria de publicar aquesta recepta perquè en realitat això va ser la conseqüència d'un error, dels grans (he de mirar de fer una entrada amb el títol "desastres a la meva cuina" no és que hagi fet molts, però algun si, em confesso) però em negava a tirar la massa a les escombraries, així que li vaig donar una segona oportunitat i mira per on va sortir la mar de bé, i estaven deliciosos, fins i tot a l'en demà estaven tendres.
Jo els vaig posar a la torradora i mantega amb melmelada, però a casa els van acompanyar amb pernil, van volar!
Us explicaré en 2 línies com va succeir el del desastre.
Hi havia preparat una massa de coca, i una massa d'oli per fer una empanada, a la massa de coca li volia posar sucre moreno, panses i una mica de mantega com a farcit, i a l'empanada una samfaina de verdures i tonyina.
Fins aquí tot bé.
Però, però ...per error vaig agafar la massa de l'empanada i la vaig omplir com si fos la coca, li vaig donar forma i em vaig quedar tan ampla.
Després vaig agafar la massa de la suposada empanada, que en realitat era la massa de la coca i vaig pensar: quina olor a coca fa aquesta massa!!!
Aqui em vaig adonar de l'error !!
Així que vaig desmuntar la suposada coca, amb massa d'empanada, li vaig treure les panses, com vaig poder i com el sucre i la mantega s'havien enganxat li vaig donar forma de panets, els vaig tornar a deixar reposar, els vaig fer uns talls a sobre i els vaig enfornar.
La massa de la coca per sort no l'havia emplenat amb la samfaina i la tonyina, la vaig poder salvar i fer-la com havia pensat desde un principi.
Crec que he trigat mes de 2 lineas en explicar-ho
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.