dilluns, 15 de febrer de 2016

Postres de flam amb poma


Aquestes són unes postres molt ràpides i que queden molt bé, de gust i de presència.

Ja fa uns mesos que van posar al costat de casa una fruiteria del que ara en diuen producte de proximitat.
La veritat és que tenen unes verdures i unes fruites molt bones a un preu que li podríem dir "normal" ,no barat, desconfio dels productes barats.
L'altre dia Alfons va comprar moltes pomes, de les que són lletges, però delicioses, com no ens les vam menjar totes i no volia que es fessin mal bé vaig tenir la idea de fer unes postres.Un flam amb una base de poma, fàcil i ràpid !

Ami els flams que més m'agraden són els fets a casa, al bany maria, però tenen un problema que porten molts ous, i com a casa ja mengem suficients durant la setmana no vull passar-me

Ingredients

-1 Sobre de flam
-pomes
-Sucre
-llimona
-canyella en branca


Pelem, traiem les llavors i tallem a trossos les pomes, i les ruixem amb el suc de llimona.
Les posem en un cassó a bullir amb una mica d'aigua amb la pell de llimona, la branca de canyella i un parell de cullerades de sucre.
No cal gaire cocció, uns 8 minuts són suficients.
Jo les deixo refredar en el mateix cassó tapades perquè agafin tot l'aroma de la llimona i la canyella.
Colem.
Preparem el flam segons ens indiqui en l'embolcall, jo tenia a casa un del Mercadona.
Posem en un motlle individual una base de poma i sobre li posem el flam, per últim li posem una mica de caramel líquid del que ve ja fet.
Deixem refredar a la nevera.

Ja tenim les nostres postres a punt !