dijous, 21 de juny de 2012

Calamarcets


Ahir vaig anar a la peixateria i vaig comprar aquests calamarcets tan petits, només amb una ceba i poc més queden bonisims.El treball d'aquesta recepta és netejar-los, però es fa ràpid.

Ingredients.

-1 Quilo de calamars petits
-2 Cebes
-2 Grans d'all
-1 Fulla de llorer
-sal
-Oli d'oliva.

Primer netegem bé els calamars, els traiem l'interior, donant-los la volta, per no trobar la desagradable sorra, i  la pell fina que tenen.
Tallem la ceba petita i les dents d'all i el posem a la cassola amb els calamars, la fulla de llorer, sal i un rajolí d'oli.Ho anem deixant que es cuini tot a foc mig, quan ja ens quedi poc líquid serà el moment d'apagar el foc, llestos per menjar.
A la foto s'aprecia el color que tenen, i només amb ceba i all!