dijous, 7 de juny de 2012

Gaspatxo

La recepta d'avui és d'allò més estiuenca ... gaspatxo.
Jo no sé quina és la recepta bona, l'autèntica .. aquesta l'he tret del llibre de F. Adrià, però vaja no ha descobert res de nou perquè és exacta a la que sempre hem fet a casa.
Ell al final li posa una cullerada de maionesa i el bat, jo no la hi he posat.

Ingredients.
(per a 2 persones)

-4 Tomàquets madurs
-1 Ceba de Figueres o dolça
-1 / 2 Pebrot vermell
-1 Dent d'all
-Una tros de pa sense crosta
-50cl de vinagre de vi
-50 cl d'aigua
-Sal
-Pebre



Aquesta recepta és fàcil, simplement cal batre tots els ingredients, al tomàquet li he tret les llavors, i després passar-lo pel colat xinès ... i llest, a la nevera ben fresc.En comptes de crostons he posat pebrot tallat molt petit .






I després una coca de verdures i formatge Mozzarella.