dijous, 28 de juny de 2012

Coca d'albercocs



Us animo a que feu aquesta coca a casa, i que no trigueu, perquè porta albercocs així que és típica per fer en aquesta època.
L'he copiat d'un Bloc que segueixo de cuina que té coses molt interessants, queda boníssima, la massa molt suau, una mica humida, bona.



Ingredients.

-250 Grams de farina
-200 Grams de sucre
-1/2 tassa de llet
-1/2 tassa d'oli
-El suc d'1 taronja espremuda
-3 ous
-1 Sobre de llevat en pols
-Albercocs

Rentem els albercocs, els traiem l'os i els posem sucre. Els reservem.
Barregem els rovells d'ou amb el sucre, quan aquest ben barrejat afegim el llevat i la farina, a continuació l'oli, la llet i el suc de taronja.
Per últim incorporem les clares d'ou batudes a punt de neu.
Posem la massa en un motlle, perfecte si li posem un paper especial per a pastissos, o si no el motlle ha d'estar untat amb mantega.
Posem els albercocs repartits per la massa..
Al forn uns 30 minuts a uns 170 Graus.