dilluns, 14 de gener del 2013

Crestes de Formatge i carbassó



Després de les festes, dels menjars en família, els torrons, bombons, mantegades i ja per acabar els dies de vacances menjant fora de casa he estat uns dies fent moltes verdures, amanides senzilles, i coses a la planxa, el cos ens demanava una mica de règim,sense pastissos, coques, brioxes ni gelats.
A poc a poc tornem a la normalitat ia fer noves receptes
L'altre dia vaig recordar una recepta de crestes que solem fer que porten simplement formatge i carbassó, el formatge que tenia a la nevera era de Cabra, de corró, perfecte! com no volgut fer res fregit les vaig fer al forn, es fan en un moment i la massa queda molt cruixent.
Podem fer la massa a casa o simplement comprar-la feta, hi ha una marca que es diu”la cocinera” que surten 16 per paquet i queden molt bé.


Ingredients.

-1 Paquet de crestes
-1 Carbassó
-Formatge (de cabra, manxec ..)
-Pebre
-1 ou


Tallem el formatge a trossets petits i també el carbassó,
posem en el centre de la massa una petita quantitat, mirant que després puguem tancar-les i la massa no es trenqui.
els hi podem posar una mica de pebre o si ens agrada una mica de orenga, amb l'ou batut segellem les puntes, moltes vegades en les receptes de crestes en lloc de donar-li la típica forma les tanquen en forma de paquet, això va a gustos.
Quan tinguem totes ja farcides i tancades pintem amb l'ou batut i les posem al forn calent a 180 graus uns 5-7 minuts, fins que estiguin daurades.
Llestes per menjar calentes!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.