dissabte, 19 de gener de 2013

Pastis de formatge Koldo


Ami, personalment, m'encanta el pastís de formatge.
Sempre que cau a les meves mans una nova recepta la faig. A aquesta li direm "pastís de formatge Koldo" perquè la recepta és del cuiner Koldo Royo, d'ell  agafo moltes idees.

La podem fer amb formatge fresc de Burgos o amb Mato, jo l'he fet amb formatge fresc de Burgos.

Ingredients.

-Massa brisa
-500 grams de formate de Burgos
-250 grams de sucre
-350 ml de nata líquida
-4 ous
-50 grams de farina
-ratlladura de pell de llimona



La pasta brisa l'he comprat feta, sempre surt molt bé i facilita molt la recepta, si la volem fer a casa també és molt, molt fàcil, però cal deixar a la nevera un mínim d'hores.
Posem la pasta brisa en un motlle per al forn.
Batem la resta d'ingredients fins que ens quedi una massa llisa i bastant liquida.
Posem la barreja sobre de la pasta brisa i ho posem al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
Veureu que la massa puja al forn, però quan la traiem del forn baixa.


Encara a casa ens l'estem menjant calenta, som així .. no tenim espera, aquest tipus de pastissos sempre estan més bons d'un dia per l'altre .. algun dia ho podré comprovar a casa ....