Quina va ser la meva sorpresa quan l'altre dia Martí em diu que perquè sempre menjàvem el mateix ¿?. Així que vaig pensar .. ara el vaig a sorprendre ....
Buscant receptes de pasta vaig trobar aquesta que em va semblar una mica diferent ia més porta carxofes que ens agraden molt i cal aprofitar que les tenim de temporada.
Som-hi!
Ingredients.
-1 paquet de pasta gran, tipus Tortiglioni
-6 carxofes
-2 Botifarres
-500 ml de brou
-1 cullerada de farina
-1 cullerada de mantega
-2 dents d’all
-oli d’oliva
-pebre
-Llimona
-Formatge Parmesà ratllat
-Julivert
-sal
Primer netegem les carxofes, els traiem les fulles menys tendres i les puntes, les tallem petites i les posem en aigua freda amb el suc de llimona uns minuts, uns 5-8 minuts és suficient.
Las escorrem.
En una paella fregim l'all pelat i posem a continuació les carxofes amb sal i una mica de pebre.
Deixem que vagin agafant color ia continuació li afegim la botifarra a la qual haurem tret la pell i tallat a trossets petits.
Quan la botifarra estigui ben daurada hi afegim el brou i deixem coure fins que redueixi del tot, uns 20 minuts.
Preparem una bola amb la mantega, la farina, i el julivert picat
l'afegim a les carxofes i remenem perquè ens quedi tot ben lligat.
Coem la pasta, com sempre amb abundant aigua salada.
Escorrem la pasta i la barregem amb la resta.
Servim amb formatge ratllat parmesà.
Èxit segur!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.