dijous, 17 de gener de 2013

Nomagdalenes SCONES




Aquesta recepta la he adaptat, com  faig sempre .


Segueixo diversos blogs de cuina i això em dóna moltes idees, i m'anima fer moltes coses.
Crec que a això se'n diu Scone, però jo els anomenaré nomagdalenes, perquè encara que per fora semblen unes simples magdalenes amb nabius ni el sabor ni la textura tenen res a veure.
No són gaire dolces ideals per acompanyar el te o el cafè, i encara que en la recepta original era un pastís jo he preferit fer-les individuals ... us atreviu?



Ingredients.


-250 grams de farina
-3 cullerades de sucre
-1ou
-150 ml de nata líquida 35%
-2 cullerades de llevat en pols
-60 grams de mantega
-sal
-Nabius o panses


Posem en un bol la farina amb la sal, el sucre, el llevat i la mantega, que ha d'estar freda.
El pastem tot i ens queda una massa amb grumolls,.
Posem en un bol l'ou amb la nata líquida i quan ho tinguem ben batut ho afegim a la barreja anterior, ho barregem tot molt bé i llavors afegim els nabius, poden ser frescos o dels que venen deshidratats, i si no tenim podem posar passes sense llavor o prunes seques a trossets.
Posem la massa en motlles individuals o bé en un motlle per pastissos.
El posem al forn calent a 200 graus uns 20 minuts.