dimecres, 16 de gener de 2013

Vedella amb Mostassa

He de agrair aquesta recepta a Carme, gràcies Carme, com totes les receptes que m'has donat .. delicioses!
Bé, jo segueixo amb la meva creuada de fer receptes diferents ..
En principi aquesta recepta era amb una altra part de la vedella, però no la tenien a la carnisseria, així que compri altra part, però també ha quedat molt tendra i molt bé.

.
Ingredients.

-10 Talls de carn de vedella (crostó, tapaplana ..)
-10 Tires de bacó
-1 Quilo de cebes
-Mostassa
-Farina
-Sal
-Pebre
-Oli d’oliva.,

La carn hem de demanar que ens la tallin no gaire gruixuda, com el bacó.

Estenem els trossos de carn i la untem amb mostassa, posem una tira de bacó i una mica de ceba tallada en juliana, el enrotllem a manera de caneló i el tanquem amb un escuradents.

Quan tinguem ja preparats tots els trossos de carn salpebrem arrebossem en farina i els marquem en oli.

Reservem.

Tallem la resta de les ceba en juliana, o la ratllem, i la posem a coure en una cassola amb oli, a poc a poc fins que ens quedi molt ben feta.

Un cop tinguem la ceba (en aquest punt podem triturar la ceba amb el batedor elèctric, jo la deixo com esta perquè en coure després amb la carn queda amb la textura que m'agrada) afegim 2 o 3 cullerades de mostassa, li donem una voltes, incorporem la carn i cobrim amb aigua.

Ho deixem coure uns 40-50 minuts a foc lent.
A casa l'hem acompanyat amb un arròs bomba blanc cuit només amb sal i una fulla de llorer, i una amanida verda.