dissabte, 21 de setembre de 2013

Albergínies amb tomaquet i mozzarella

Aquesta recepta és de les que m'agraden ... molt tomàquet que he fregit poc a poc amb una mica d'oli, haste que queda separat el tomaquet de l'oli i agafa aquest color vermell tan intens ... albergínies, i formatge mozzarella ...Per acompanyar amb un bon pa de pagès

Ingredients

-3 Albergínies
-1 quilo de tomaquets vermells madurs
-Formatge Mozzarella 
-alfàbrega
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva

Escaldem els tomàquets en aigua calenta per poder pelar-los amb facilitat. Les traiem la pell, les llavors iels fregim amb una mica d'oli fins que ens quedi separat l'oli.
Els espolvorems amb alfàbrega, sal i pebre.
Reservem.
Tallem les albergínies amb talls al llarg, fins i uniformes, i les passem per la paella o planxa amb molt poc oli.

En un motlle anem posant una capa d'albergínies, tomàquet i Mozzarella, i així fins a finalitzar amb una capa de formatge.
El posem al forn calent a 200 graus uns 20-25 minuts.

El servim calent.