dissabte, 21 de setembre de 2013

Crestes de Salmó

Ja fa molts dies que no poso cap recepta al blog, és una mica difícil accedir a l'ordinador de casa i en el portàtil és una mica mes incòmode, així que avui m'he posat mans a l'obra i vaig a penjar unes quantes .. .
Aquesta recepta l'he copiat d'una revista, a casa ha agradat molt, clar que amb els ingredients que porta no podia fallar.
Les he cuit al forn, com a la recepta original, potser no queden tan cruixents, però si mes suaus i no tan olioses.
La pasta de crestes l'he comprat ja feta, van 16 bases en un paquet i surten molt bé.

Ingredients.

-1 paquet de massa de crestes
-3 ous
-200 grams de Salmó fresc
-cibulet o julivert
-125 ml de llet
-1 cullerada de mantega
-1 cullerada de farina
-Sal
-Pebre

Coem els ous que ens quedin durs. Un cop freds els pelem els piquem i reservem.

Tallem el salmó a daus molt petits, reservem.
Preparem una beixamel com sempre, i parar cassola amb una mica de mantega, la farina, deixem que passi uns minuts i anem afegint la llet fins a crear una beixamel final, en aquest cas una mica espessa, afegim una mica de sal i pebre, i si ens agrada una mica de nou moscada, finalment afegim ala beixamel els ous picats, els daus de salmó i una mica de julivert picat o cibulet, ho deixem coure 2 o 3 minuts i ho retirem del foc.
Ho deixem temperar.

Omplim les crestes, segellant bé les vores amb una forquilla, les pintem amb ou batut .
Les punxem sobre amb una punta de ganivet perquè surti el vapor mentre es fan  i les posem al forn calent a 200 graus uns 20 minuts, fins que estiguin daurades.