dimarts, 4 de febrer de 2014

Pastís de xocolata ruffle

Aquesta és d'aquelles receptes que no m'acaba de convèncer ... no us diré que no estava bona, que si ho estava la veritat, amb un intens gust de xocolata ..

La textura és bona, el sabor és bo, però no és de les que més m'han agradat. 
A casa se ​​l'han menjat, com no, i els ha agradat molt, però ami no m'acaba de convèncer.

 

Ingredients


 
-1 Paquet de pasta Brick
-300 ml de llet
-60 ml de nata
-150 grams de sucre
-70 grams de mantega
-4 cullerades de chocolata pur
-3 ous
-Sucre glast
 
Pintem les fulles de pasta brick amb la mantega drerretida. 
Les dobleguem sobre si mateixes i les anem enrrolando en espiral. 
Omplim tot el motlle amb aquests espirals fins que aquest ple. 
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 30 minuts, anem vigilant perquè aquest tipus de massa d'crema molt ràpid, i el que volem és que ens quedi cuita i cruixent però no cremada. 
Preparem una crema escalfant la llet, la nata el sucre amb la xocolata, sense que arribin a bullir, anem removienbdo ia continuació posem els ous batuts, barregem molt bé. 
Apartem del forn la pasta brick i li posem per sobre l'anterior barreja, la tornem a posar al forn uns 30 minuts més. 
Per decorar, en fred, podem escampar-sucre glas, o com és un pastís per a un dia especial amb alguna boleta de color plata de les del Dr Oetker, o alguna fruita vermella fresca.
Aquesta recepta l'he copiat del bloc Bocados de cielo