dilluns, 17 de febrer de 2014

Pomes amb Pastís

Aquest pastís de poma és per als que ens agraden molt, molt els pastissos amb poma .. per que porta 1 quilo, això fa que sigui un pa de pessic molt suau amb una quantitat ben bona de pomes fetes al forn i amb aroma de canyella,. . m'encanta!
La dificultat és o, fàcil, fàcil. Les pomes que he posat són golden, però crec que també quedaria amb un altre tipus de poma i fins i tot amb peres.
Del blog visca  la cuina

Ingredients.

-1 kg de Pomes
-3 ous
-100 grams de sucre
-125 grams de farina
-1 sobre de llevat en pols
-5 cullerades d’oli suau

-Canyella en pols

Si li volem donar un toc de llimona li podem posar una mica de pell de llimona ratllada, com en aquest cas.
Batem els ous amb el sucre, anem afegint la farina tamisada, el llevat i la canyella, ia continuació l'oli.
Pelem i tallem a trossets les pomes.
Posem la massa en un motlle i sobre les pomes.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.

La veritat és que vam menjar a casa un tros quan estava temperada i estava bonissima, però al endemà encara estava millor.
Quina pena que aquesta tarda quan arribi a casa ja no quedarà per berenar ... hauré de fer una altra!