dilluns, 3 de febrer de 2014

Mandonguilles amb mostassa

Aquesta recepta és del bloc l'exquisit. 
A casa, crec que com en totes les cases on hi ha nens, les mandonguilles agraden molt, i com també els agrada molt la mostassa he pensat que podia fer aquesta recepta per veure que passa, l'hem acompanyat d'arròs.
 
 Ingredients.


-500 grams. carn picada vedella / porc 
-2 cullerades de pa ratllat 
-1 ou 
-Farina
-100 ml de caldo o aigua
-50 grams. mantega 
-50 grams. mostassa a l'antiga 
-Sal 
-Pebre 
-Oli d'oliva
-3 cullerades de iogurt grec 
- Nou moscada 
-Gingebre 
-Orenga 
-Julivert 
 
Barregem la carn picada amb el pa ratllat, l'ou, el iogurt, les espècies una mica de julivert picat, Sal i pebre.
Donem  forma de les mandonguilles,s'enganxen a les mans, però el truc és mullar les mans, i així segur no se'ns enganxaran. 
Posem la mantega en una paella ui daureu les mandonguilles.  
Quan estan ben daurades hi afegim 100 ml de brou, o aigua, i les deixem coure uns 10 minuts. 
Retirem les mandonguilles i en el brou que queda posem la mostassa, i ho barregem bé, tornem a posar les mandonguilles i ja les podem servir ben calentes ..