dilluns, 16 de juny de 2014

Coques de Sant Joan 2014


Ja estem a la meitat de mes de juny, com cada any arriba el festival de final de curs, els plans per a les vacances, els casals d'estiu ..... i la revetlla de Sant Joan ... les coques de crema, de cabell d'angel, de fruita ... de llardons .... una copeta d'un bon Cava, bona companyia ... i com no ... els petards, que no poden faltar en una bona revetlla.

Aquest any tinc pensat fer alguna diferent d'altres anys, i per descomptat les clàssiques
Aquest cap de setmana, per anar provant, he fet aquesta coca farcida de cabell d'àngel amb fruites, en lloc de pinyons, que no tenia, li he posat ametlla laminada, molt millor amb pinyons per descomptat. La recepta en aquest bloc, és molt fàcil, molt, molt, només cal deixar que la massa mare fermenti unes 12 hores i fer un bon pastat a mà o amb una pastadora senzilla. Patrícia que fa uns bescuits boníssims, i ara ha començat fer Bica, diu que ella no és capaç de fer coques de Sant Joan, veurem si la animo perquè segur que li sortirien super .

Farcida de cabell d'angel amb fruites i ametlles


Pasta de full ,Llardons i pinyons


Prepada per ficar al forn una de crema amb fruites i pinyons 


                                   De pasta de briox amb cabell d'angel  fruites i pinyons










I per seguir amb la tradició uns petards, aquí tenim el Martí ia l'Aniol, fent de les seves!!
Bona revetlla a tothom!


I per la revetlla de Sant Pere..!

                      Coca de brioix farcida de cabell amb ametlles  i cireras confitades