dilluns, 2 de juny de 2014

Bescuit de Carbassa i Xips de Xocolata


Aquest bescuit ha quedat molt suau amb un toc de canyella bo, bo.
Estava molt millor d'un dia per l'altre, el màgic de casa és que duri per que normalment no sol quedar, però com aquest cap de setmana actuava el Martí Dissabte i Diumenge hem passat hores fora de casa ... i és que veure el Martí pujat sobre l'escenari és increïble! se sap el paper perfectament i ho fa molt , així que ja són dos els artistes de la família!

Martí ets molt gran i tot el que et proposis ho aconseguiràs amb el teu esforç i les ganes de fer les coses , t'has superat a tu mateix i has tingut la teva recompensa ... i ens anem fer l'ESO ... campió!

Del bloc Cocinerando

Ingredients.

-180 grams de farina
150 grams sucre
-2 ous
-90 ml oli d'oliva suau o de girasol
-160 grams puré de carbassa ( cuita al vapor o al microones)
-100 grams xips de xocolata
-1/2 sobre de llevat en pols
-1 culleradeta de bicarbonat
-1 culleradeta  de canyella
-1 culleradeta de gingebre
- 1 pessic de sal.

Batem els ous amb el sucre amb unes varetes fins esponjar., Anem afegint poc a pocxo l'oli sense deixar de batre.
Anem afegint el puré de carbassa i finalment la farina tamisada barrejada amb les espècies, sal, llevat i bicarbonat.
Per últim afegim els xips de xocolata, barregem amb un cullerot i bolquem en un motlle enfarinat o amb un paper especial.
El introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.

Traiem i deixem refredar una mica abans de desmotllar.
És un pa de pessic que esta molt millor d'un dia per l'altre.









Que mona aquesta xarxa que he comprat a la nova botiga de Gran de Gràcia!!!!