dilluns, 2 de juny de 2014

Sardines escabetxades picants

A casa l'escabetx amb els nens no té gaire èxit, crec que l'han provat poc.
Però havia comprat una sardines molt fresques i vam menjar una part a la planxa i vaig pensar que les altres les podia fer amb un escabetx una mica picant.



Ingredients

-Sardines fresques
-Farina
-Oli d'oliva
-1 Bitxo de caiena
-Pebre vermell picant
-1 ceba
-3 grans d'all
-vinagre de vi blanc de qualitat
-1 Branca de orenga
-uns grans de pebre


Netegem les sardines, els traiem el cap i els budells.
Les salem i les arrebossem en farina, les fregim en oli.
Reservem.
En una cassola posem oli i anem afegint la ceba tallada a làmines i els alls simplement aixafats.
Deixem que la ceba quedi transparent, llavors posem el pebre roig, la caiena li donem unes voltes ràpides i de seguida posem el vinagre.
posem les sarinas, les boles de pebre i la branqueta de orenga.
Ho deixem bullir 2 minuts i ho retirem del foc.
Sempre millor menjar fred i passades unes hores que les sardines agafin tot l'aroma i el sabor de l'escabetx.