diumenge, 19 d’abril de 2015

Delicioses patates...visita a Tossa de Mar

Avui una altra recepta del bloc Les receptes que m'agraden, gràcies Pilar per les teves meravelloses receptes.
Se m'ha fet molt estrany bullir les patates  i després posar-les al forn , però han quedat boníssimes.
Les patates, com tots els productes han de ser de bona qualitat per que la diferència de gust és molta, clar que el preu és molt més alt, però tampoc és un producte molt car i val la pena.
No conec a ningú a qui no li agradin les patates, són un acompanyament meravellós, donen molt joc a la cuina, tant si les fem bullides..que bé acompanyen unes bledes o unes mongetes tendres ... bé i que dir d'una truita ... amb ceba, amb carbassó, patata sola ... irresistibles !! .. fregides, amb salsa, bullides, al forn, farcides ..només ens falta arrebossar-les... bé no sé si hi ha alguna recepta amb patates arrebossades ... cal investigar-ho.



Ingredients

-Patates Petites
-Oli D'oliva verge
-dents D'all
-romani fresc
-Sal
-Pebre Negre mòlt


Netegem bé les patates i les posem a bullir en aigua amb una mica de sal.
Un cop estiguin a punt, uns 20 minuts, les traiem de l'aigua.
Les posem en una safata per al forn i les aixafem una mica, que s'obri la pell i quedin una mica com "trencades".
Posem l'all picat, la farigola, oli, sal i pebre i les posem al forn calent a 200 graus uns 15 minuts.
Llistes per acompanyar qualsevol plat ..

Quan ja creus que saps totes les receptes per cuinar patates apareix una altra encara millor ... gràcies de nou Pilar.










Tossa de Mar és un paisatge infinit, no pararia de fer fotos , al seu castell, els seus carrers, al mar.. ... un lloc meravellós, sobretot en aquesta època que no està "envaït" per turistes de tot arreu.

Visita obligada al seu far des del qual es contempla la immensitat del mar, ia les ruïnes romanes que estan tan ben conservades .. passejar pels seus carrers, pujar al castell i per descomptat seure en un dels seus restaurants o terrasses i deixar passar el temps , un lloc meravellós on anar mil vegades i sempre descobrir alguna cosa nova.