dilluns, 20 d’abril del 2015

Pastís aniversari del Martí, brownie amb creeper







A casa els aniversaris semblen noces de països exòtics, d'aquestes que duren dies i dies.
Ho vam celebrar amb la família, amb els amics, a l'escola, però bé ... que bonic és celebrar coses !! no?
En aquesta ocasió celebrem que el Martí fa 13 anys ... 13 ja! com ha passat el temps!
S'acosten canvis molt importants i molt bonics en la seva vida com l'adolescència.
El Martí, despistat com pocs, sempre ha estat responsable i molt respectuosos amb tothom, encara que els seus germans li fan perdre en ocasions la paciència,  ...
M'agrada el seu somriure, el seu "mig" somriure, quan alguna cosa li fa gràcia i el seu humor sarcàstic.
Amb els seus pèls ben tibats i la seva figura esvelta és mirar-lo i morir-me d'amor!

Aquest any el Martí ho tenia molt clar, volia un pastís amb una figura de Crepper, del joc que més li agrada que és el Minecraft.
Hem fet un Brownie per compartir amb els companys de classe, i un altre farcit de trufa per a la petita festa que vam fer a casa.

I amb això tanquem la paredeta d'aniversaris fins al mes de juliol!


Ingredients.



-200 grams de xocolata 70% cacao
-160 grams mantega
-5 ous
-2 cullerades de farina
-sal
-1 culleradeta de vainilla
-100 grams de sucre blanc
-60 grams de sucre moreno
-2 cullerades de cacao en pols pur




Desfem al bany maria la mantega i la xocolata.
Ho deixem refredar.
Batem, millor amb el batedor elèctric, per comoditat, els ous amb una mica de sal, ben batuts que doblin el volum.
Sense deixar de batre anem afegint el sucre blanc i el bru, la farina, la vainilla, el cacau i per últim la barreja de xocolata i mantega.
Ho posem en un motlle i ho introduïm al forn calent a 180 graus 50-55 minuts.
Li podem posar nous o avellanes.
La cobertura és de glacejat de colors, no és la cobertura que més m'agrada, però la ocasió així ho requeria.
Feliç aniversari!





Versió farcit de trufa!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.