divendres, 11 de desembre de 2015

Llobarro al forn amb patates,potser és una recepta repetida


El millor d'aquesta recepta és que no embrutem, per a res, la cuina.

Amb un entrant senzill i aquest peix al forn tenim un dinar perfecte, i si tenim unes bones postres casolanes és un fantàstic dinar per compartir!

És molt curiós que a casa em demanen aquest tipus de peix quan ells odien el peix amb espines !!
Jo no sé si és per la textura o per que els agrada el peix al forn, ho he de esbrinar.
Jo crec, estic convençuda, que aquesta recepta l'he posat 2 o 3 vegades al bloc, gairebé, gairebé no és una recepta, la hauríem de posar a l'apartat de "suggeriments", no sé si tenim l'opció d'aquest apartat.

Ingredients

-Llobarro
-Patata
-ceba
-Sal
-Oli
-Limona
-Una Mica de vi blanc

Li demanem al peixater o peixatera que ens tregui els caps dels llobarros i que els faci uns talls al llom, dels llobarros!
Posem en una safata per forn oli, les patates i les cebes tallades fines, sal i alguna herba aromàtica que ens agradi.
Les deixem coure a uns 200 graus uns 25 minuts.
En els talls dels llobarros posem un trosset de llimona i els salem.
Passat el temps de cocció de les patates posem a sobre els llobarros i les ruixem amb el vi, els deixem coure uns 10 minuts.
A punt per servir.