dimecres, 26 de juliol del 2017

Crestes de tonyina i ou


Darrerament faig moltes crestes, com sempre faig la massa diferent, una mica a ull, i el farcit també no dóna la sensació que repeteixo!
Us diria que faig servir els mateixos ingredients però potser la variació està en les quantitats.
Les acostumo a fer en dies que em poso a cuinar i penso, a la tarda-nit que soparem ?, doncs les deixo fetes i les acompanyem d'uns brots verds, sopar solucionat !!!



Ingredients

-ceba
-Pebrot vermell
--pebrot verd
-tomates madurs
-berengena
-tonyina en oli, de bona qualitat!
-Huevos duros
-300 grams aprox. farina fluixa
-oli d'oliva
-llet
-sal
-Pebre
-levadura fresca

Fem la massa.
He posat una quantitat de farina orientativa com us he comentat ho faig una mica a ull.
Veureu ..

Posem la farina sobre del marbre de la cuina.
Dissolem el llevat en una mica d'aigua tèbia, mes o menys per 300 grams poso uns 10 grams, la meitat d'una pastilla.

A la farina de afegim un raig d'oli i un bon raig de llet, sal, ho barregem, anem afegint l'aigua amb el llevat, ens ha d'anar quedant una massa lligada que no s'enganxi a les mans i llisa, així que és millor no afegir tota l'aigua de cop, amassem bé.


Deixem reposar la massa tapada mentre fem el farciment.
Rentem i tallem la albergínia i la empolvorem amb sal, la deixem reposar en un coloadaro que perdi aigua, d'aquesta manera ens evitarem que ens queda amarga.

Sofregim la ceba, els pebrots, albergínia i els tomàquets sense pell ni llavors, tot tallat petit salpebrem
Quan ho tenim tot a punt afegirem la tonyina, ben escorreguda, i els ous durs picats
Estirem bé la massa i la tallem en cercles, estirem els cercles, sense que se'ns trenquin i posem el farcit, els tanquem i els segellem amb una forquilla.
Posem les crestes en una safata per a forn, amb paper especial, les pintem amb ou batut i posem al forn, al forn calent a 190 graus uns 15 minuts, ja veureu que agafen un color daurat ..













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.