dimecres, 26 de juliol de 2017

Empanada de carbassons i tonyina,



Aquesta recepta la vaig fer fa unes setmanes i no m'havia donat temps de publicar-la.
La definiria com una empanada de tonyina, però en lloc de massa d'empanada porta carbassó, crec que seria la defició correcta.
Del Blog: Julia y sus recetas

M'agrada molt elaborar receptes que amb aliments bàsics, de temporada i que tenim normalment a la nevera o en el rebost.


Ingredients

-Carbassons
-Pebrot ver
-Pebrot vermell
-Tomàquets madurs
-Tonyina en oli d'oliva
-sal
-pebre
-orenga
 -Formatge rallat per gratinar

Netegem els carbassons i amb el pelador tallem rodanxes molt fines.
Salpebrem i reservem.
Tallem molt fina la ceba i els pebrots vermell i verd.
Escaldem els tomàquets i els traiem la pell i les llavors i els tallem a trossets.
En una paella amb oli els sofregim primer la ceba i els pebrots
Quan ho tinguem a punt afegirem els tomàquets.
Quan ja tenim ben fet el sofregit el retirem del foc, afegim la tonyina ben escorregut, posem sal i pebre.
En una safata de forn posem una capa de rodanxes de carbassó, que quedi tota la base coberta.
Posem a sobre el sofregit amb la tonyina i després una altra capa de rodanxes de carbassó.
Empolvorem amb formatge ratllat, orenga...i directe al forn per gratinar