dimarts, 4 de juliol de 2017

Nius d'espinacs amb xampinyons i bacó


Quina sort que la calor aclaparadora que hem tingut les darreres setmanes s'ha anat, ja sabem que és estiu i que ha de fer calor, però aqui a Barcelona hem tingut unes temperatures força més altes del normal.
Avui he preparat un plat de pasta fresca, uns nius d'espinacs, un plat fàcil de fer i que a casa agrada molt, tota la pasta en general els agrada.

Ingredients.

-500 grams de nius frescos d'espinacs
-300 grams de xampinyons
-6 tires de bacó
-1 ceba
-300 ml de llet evaporada
-sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-formatge parmesà

Netegem els xampinyons i els tallem a làmines.
Pelem i piquem la ceba.
Tallem el bacó a tires petites.
En una paella posem una mica d'oli i sofregim la ceba, els xampinyons i el bacó, afegim la llet evaporada, sal i pebre, ho deixem bullir uns minuts.
Bullim la pasta i la servim acompanyada de la barreja anterior, empolvorem amb formatge parmesà ratllat.