dilluns, 7 de maig de 2018

Carbassons farcits amb verdures i soja texturitzada



És la primera vegada que cuino, i menjo soja texturitzada.
Amb uns carbassons rodons, verdures i hortalisses que havia comprat, com cada dissabte, vaig fer aquests carbassons farcits, i en lloc de carn vaig afegir la soja, a casa tenien clar que  no portaven carn, però no els va resultar estrany ni la textura ni el gust de la soja, així que la anire incorporant en als meus plats.

Ingredients

-Carbassons rodons
-ceba
-pebrot vermell
-pebrot verd
-Pastanaga
-xampinyons
-alls
-soja textiritzada
-sal
-pebre
-oli d'oliva
-Formatge per gratinar


Primer tallem la part de dalt dels carbassons i els buidem, no cal deixar-los molt pelats, que tinguin cos per després poder-los omplir.
Posem en una cassola aigua a escalfar amb sal, quan bulli posem els carbassons i els deixem bullir uns 5 minuts.
Els traiem de l'aigua i els deixem refredar.
Posem en remull la soja texturitzada en aigua freda, almenys 30 minuts.
Piquem la polpa que haviem tret dels carbassons, també piquem els pebrots, els alls, la ceba i la pastanaga.
Els xampinyons els rentem, li els tallem a làmines fines.
Anem a sofregir, posem una paella amb oli, sofregim els alls primer, després la ceba els pebrots, la pastanaga, el carbasso,, afegirem els xampinyons, que només necessiten un moment, millor que ens quedin una mica crus, així trobarem millor el seu sabor, per últim afegirem la soja texturitzada, saltegem una mica, posem sal, pebre i ja el tenim llest.
Omplim els carbassons, posem una mica de formatge per sobre i els gratinem al forn.