diumenge, 27 de maig de 2018

Galetes amb xips de xocolata i mantega de cacauet



Bon dia i feliç setmana !!
Ha arribat la calor, aquest matí 19 graus i el cel ennuvolat, això és calor amb humitat ...comencem l'estiu..

Avui us presento unes galetes, bonisimes, però per a mi massa dolçes.
A casa només he deixat unes quantes per que les he regalat.
Són molt fàcils de fer, us animeu?
Del bloc: Objetivo: Cup cake perfecto.

Si no teniu xips de mantega de cacauet podeu posar mes xips de xocolata, o trossets d'una tableta, també us quedaran molt bones !!!


Ingredients.

-210 grams de farina de mitja força o normal
-140 grams de mantega
-170 grams de sucre bru
-115 grams de sucre blanc
-1 ou
-1 polsim de bicarbonat sòdic
-1/2de culleradeta de llevat químic
-1 polsim de sal
-1 culleradeta d'extracte de vainilla
-60 grams xips de xocolata
-110 grams de xips de mantega de cacauet

Tamisem la farina amb el bicarbonat i el llevat.
En un bol barregem la mantega a tempertura ambient amb els dos tipus de sucre i la sal, ho batem tot bé, afegim l'ou i l'essència.
Per últim afegirem els ingredients que havíem tamisat.
Quan aquesta tot ben barrejat serà l'hora de posar els xips.
Fem unes boles amb la massa de mes o menys 50 grams cadascuna.
Les posem a sobre d'un paper especial per forn i les deixem a la nevera unes 2 o 3 hores, o més.
Escalfem el forn a 180 graus.
Posem en una safata un paper de forn i col·loquem les boles sobre,no poseu gaires a cada safata per que han de quedar molt separades perquè no s'enganxin, heu de pensar que encara que abans de ficar-les al forn són boles quan comencin a enfornar quedaran planes com galetes que són. Un altre consell quan les traiem del forn cal anar amb compte estan toves, fins que no es refreden no s'endureixen.