diumenge, 31 de març de 2013

Pastis de poma amb pasta brick

Aquest pastís es menja temperat, a casa, evidentment ens ho vam menjar calent, cremant, perquè vaig decidir fer.ho a darrera  hora i  tot just  vam acabar el dinar el treia del forn ... i no tenim espera.

La pasta brick no hi ha manera de trobar-la en cap supermercat, només l'he trobat en Makro.
És un tipus de pasta molt barata, un rotllo de 150 grams, i no ho vaig gastar tot, costa 1,50 € i té moltes possibilitats.
No vaig a posar quantitats perquè es fa segons les làmines que volem, jo crec que amb unes vuit és suficient, quatre cobrint les pomes i quatre més a la base

Ingredients.

-Pasta Brick
-Pomes
-Sucre normal
-Sucre Glas
-Mantega
-canyella
-Aigua

-Conyac

Pelem i tallem a làmines fines les pomes.Les posem en un bol amb una mica d'aigua i un rajolí de Conyac

Desfem la mantega al microondes i amb un pinzell pintem totes les làmines de la pasta brick.
En un motlle, per forn, anem posant les làmines de pasta fins que quedi tot cobert, a continuació escorrem les pomes i les posem sobre, empolvorem amb sucre i canyella i posem la resta de les làmines, de tal manera que ens quedin les pomes totalment cobertes .
Empolvorem amb sucre glas
Introduïm al forn calent uns 30 minuts a 180 graus.
Segurament es començarà a torrar la part de sobre, així que hem d'anar mirant la cocció i si cal li posem un tros de paper d'alumini sobre perquè no se'ns cremi, aquest tipus de masses, en ser tan fines es cremen de seguida