diumenge, 31 de març de 2013

Un altre pastis de Formatge



Un altre pastís de formatge ...... de totes les receptes de pastissos de formatge que tinc aquesta potser no és la millor, però no perquè no estigués , estava bonissim però tenia, en realitat, més sabor de crema que de formatge , no cal dir que a casa els va agradar molt, això si .. és molt més bo d'un dia per l'altre, canvia totalment la textura.


Ingredients.

per a la base
-125 grams de mantega
-70 grams de sucre
-250 grams de farina
-1 ou
-2 cullerades de llevat en pols

per el farciment

-500 grams de formatge tipus quark
-1/2 litro de llet, pot ser semi-desnatada
-150 grams de sucre
-2 ous
-1 sobre de flam, potser tipus potax
-50 ml de oli suau, d'oliva o girasol


Preparem la base per el pastís, batem l'ou amb el sucre, afegim, poco a poc la farina, el llevat,i la mantega desfeta.
Ho barregem, que ens quedi ben lligat.
Aquesta base la posem en un motlle, ben repartida i una mica elevada pels costats, perquè després no ens surti el farciment.
Preparem el farcit, barregem el formatge. amb la llet, tot ben batut, el sucre, els ous, el sobre de flam i l'oli, ens ha de quedar tot ben lligat com una crema.

El posem damunt de la base.
El posem al forn calent a 200 graus uns 40 minuts.
Com ja us he comentat abans aquest pastís és ideal per menjar d'un dia per l'altre, en calent o temperat no s'aprecia ni el sabor ni la textura.
Per servir-ho he empolvorat amb una mica de canyella.