dilluns, 4 de març de 2013

Pintxo de Salmó amb patates al forn




Als nens això que el Salmó i la patata ho servís a la taula amb un pal super llarg els va semblar una cosa fantàstica ... i és que la recepta venia així d'origen, l'únic que he canviat és que les patates les feien al  microones, i jo directament les he posat al forn. Com veureu he acompanyat la recepta amb unes carxofes, fantàstiques de temporada fetes al forn amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre.

El salmó és un aliment sa pel seu alt contingut en proteïnes i àcids grassos omega 3 i relativament baix contingut en greixos.



Ingredients.

-Salmó fresc
-Patates
-Sal
-Pebre
-Anet (eneldo)
-Salsa Tartara


El primer que hem de fer el pelar i tallar les patates, posar una mica d'oli en una safata per forn i ho posem a sobre, també li posem una mica d'oli per sobre, pebre, sal i l'anet empolvorat.

Quan ja les tinguem al punt posem sobre de cada patata un tros de Salmó, tallat a daus és millor, posem una mica de sal i ho deixem 5 minuts més al forn.
Llest, ho servim amb una salsa tàrtara casolana o, com en aquest cas, ja preparada.