diumenge, 28 de desembre de 2014

Caldo de Nadal


No sé si posar la recepta, perquè en realitat a casa nostra el brou de Nadal gairebé és com un brou d'un dia qualsevol ...
Val que li poso una mica més de tot, també som més a la taula, i que la pasta és més gran, això és inevitable ...
Aquest el vaig fer amb ...

-2 quarts de pollastre
-2 Ossos de porc de la espinada
-1 Tros de vedella gran
-1/2 Peu de porc
-1 Os blanc, d'aquests que venen salats
-1/2 botifarra blanca
-1/2 botifarra negra
-Herbes Per al brou (porro, pastanaga, api, col, nap i xirivia)
-2 patates
-300 Grams de cigróns
-1/2 Quilo de carn picada de porc i vedella per fer 10 pilotes (barrejant la carn amb una mica de pa ratllat, un rovell d'ou, sal i pebre)
i molt carinyo....
Bones festes !!!!!!!