diumenge, 3 d’abril de 2016

Botiffara amb xampinyons i carxofes



Perquè aquest plat ens quedi ben ho hem de fer amb una botifarres de qualitat.
És una versió "lliure" de la recepta de botifarra esperracada.
Nosaltres l'hem acompanyat amb una mongetes pintes.

S'acaba el temps de les carxofes, aquests dies estic comprant moltes i les mengem gairebé cada dia, per que m'encanten! a casa ens agraden a tots.
Les faig al forn, a la planxa, en truita ... com sigui!




Ingredients 

-4 botifarres
-500 grams de xampinyons.
-4 carxofes
-2 cebes
- Vi ranci 
- Oli
- sal 
-pebre



Netegem els xampinyons i treien las primeres fulles i les puntes de les carxofes, i les coem en una paella amb una mica de oli i sal. 
Tallem les botifarres en 3 o 4 parts.
Les fregim amb una mica de oli amb les cebes tallades petites.
Un cop quedin ben  cuites, hi tirem el vi.
Deixem que el vi s'evapori una mica.
Afegim els xampinyons i les carxofes a la cassola amb la botifarra. i ho deixem coure uns 10 minuts.