diumenge, 3 d’abril de 2016

Pastís de fomatge i panses per l'aniversari de l'Aniol

Fer un pastís de formatge és molt senzill,però és molt important posar la temperatura del forn adequada, triar productes de bona qualitat i donar-li el vostre toc personal amb l'aroma que més us agradi, de taronja, de llimona, de canyella, de vainilla...
Aquesta, sens dubte, és una recepta per a principiants, com sempre us animo a encendre el forn i sorprendre a casa amb un dolç casolà!
Fa menys d'una setmana que estàvem menjant mona de xocolata, i jo no puc dir això de: Tota la setmana hem tingut mona a la nevera!!! perquè a casa sempre és un vist i no vist!! 

Avui celebrem que l' Aniol ja te 11 anys !!!

He fet un deliciós pastís de formatge amb base de galetes i per dins panses, potser no és un pastís d'aniversari molt convencional, però és el que més ens agrada a tots! i després d'uns dies de mones de xocolata, sumades als Lamingtons que he fet avui ........

Felicitats Aniol ja ets molt, molt gran!



Ingredients

-500 Grams de formatge. tipus Philadelphia
-90 ml de nata
-2 iogurts naturals o grecs
-150 Grams de sucre
-4 ous
-ratlladura de pell de llimona
-2 Cullerades de maizena
-panses sense llavors

Per a la base

-10 galetes Marias o Digestive
-50 grams de mantega
-1 polsim de canyella en pols


Triturem les galetes i les barregem amb la mantega toba i la canyella.
Fem una base amb un moltte i ho deixem reposar a la nevera.

Mentre fem una barreja amb el formatge, els ous batuts, la maizena, el sucre, la nata, els iogurts i la ratlladura de pell de llimona, també pot ser de taronja.
Ho posem a sobre de la base que tenim reservada.
Si volem posar panses les enfarinem y les repartim en la masa.

Introduim  en el forn calent a 180 graus uns 50 minuts.

Aquest pastís s'ha de menjar fred, així que és molt millor fer-ho d'un dia per l'altre